AdmiDi verzorgt ook aangiften Inkomstenbelasting voor particulieren.

Invullen van een biljet, inclusief nazorg, volgens de onderstaande prijzen: 

  • Kleine aangifte: 2 aangifte posten zoals 1 inkomen en 1 aftrekpost vanaf € 45,00
  • Normale aangifte tot 4 aangifte posten, zoals inkomen, eigenwoning +1 aftrekpost en /of 2 inkomens en 2 aftrekposten vanaf € 67,50
  • Grote aangifte tot 6 aangifte posten, zoals inkomen, eigenwoning, giften, studiekosten, banksaldi box 3 inkomen, overige onroerende zaken box 3 vanaf € 80,00

Het tegelijkertijd meenemen van een 2e aangifte voor de (fiscale) partner, wordt er 50% korting verleend op het Biljet met de laagste prijs: onderstaand enkele voorbeelden wat de kosten dan zijn. Indien er geen sprake is van (fiscaal)partner schap, dan gelden de tarieven afzonderlijk per aangifte en wordt er een korting verleend van 10% op beide aangiften:

  • Beide een kleine aangifte € 67,50
  • Normale aangifte in combinatie met een kleine aangifte van de partner € 90,00
  • Beide een normale aangifte € 101,25
  • Grote aangifte in combinatie met een kleine aangifte van de partner € 102,50
  • Grote aangifte in combinatie met een normale aangifte van de partner € 113,75
  • Beide grote aangifte € 120,00

Alle overige biljetten op offerte basis (uurtarief van € 60,00 excl. BTW), zoals ondernemers en bij inkomsten uit overige werkzaamheid.

Voor het verzorgen van een VA/VT formulier en/of toeslagen rekenen wij per formulier en/of toeslag € 19,50 extra indien deze tegelijkertijd wordt verzorgt met de aangifte. Als dit niet in combinatie met de aangifte is, dan rekenen we hier € 30,00 per formulier en/of toeslag exclusief reiskosten.

Maak gebruik van onze unieke service en kennis en laat uw aangifte door ons verzorgen. Voor het indienen van de aangifte maken wij gebruik van onze eigen aangeschafte professionele software en de aangiften worden middels ons certificaat ingediend. Hiervoor hebben wij niet uw DigiD nodig.

Bel vandaag nog om een afspraak te maken voor een professionele aangifte 06 - 51527943 of e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het is mogelijk om in de avond of op zaterdag een afspraak te maken.

Ook kan de aangifte met bescheiden bij u thuis worden opgehaald en thuis worden bezorgd. Hiervoor zal € 12,50 per kwartier extra in rekening worden gebracht binnen de straal van 15 kilometer van ons kantooradres. Is afstand groter dan 15 kilometer dan zal er een extra bedrag in rekening worden gebracht voor de gereden kilometers, dit tarief is € 0,30 per gereden kilometer, en voor de eventuele extra benodigde reistijd per kwartier.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en gelden bij verstrekking van de goede en juiste informatie, tenzij hierbij iets anders is vermeld.